Zadaj pytanie
20 grudnia 2014 22:53

ile razy w miesiącu mogę smażyć

Na zwykłym oleju
470
1
dodał odpowiedź 21 grudnia 2014 07:50
Siemanko, bardziej polecam smażyć na oleju ryżowym. Oczywiście że możesz także smażyć na zwykłym oleju ale żeby to nie było tak że tany produkt będzie pływał w tym oleju tylko minimalna ilość tego oleju. No i oczywiście wliczaj ten olej do swojego makro.
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie