Zadaj pytanie
24 lutego 2015 18:01

podczas redukcji na czym smazyc mieso?

podczas redukcji na czym smazyc mieso?
1342
3
dodał odpowiedź 24 lutego 2015 20:06
Oleje które mają wysoka temperaturę dymienia np. ryżowy.
dodał odpowiedź 24 lutego 2015 20:13
Cześc, polecam na oleji z pestek z winogron lub ryżowym. Ale również dobrze możesz je piec w piekarniku lub gotować na parze.
dodał odpowiedź 1 marca 2015 14:24
Olej ryżowy będzie tu dobrym rozwiązaniem do smażenia.
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie