pytania

5 sierpnia 2014 21:32

Witam to znowu ja, pewnie jestem Najaktywniejszą osobą (W zadawaniu pytań) , ale przepraszam.. Głównie chodzi Mi o to czy pomożecie Mi w "tkance tłuszczowej" ? Mam 20,8% Kurczę, przy 72 kg 174 cm wzrostu 14 lat to okropnie, chciałbym zgubić do 12 % , W ile mogę to zgubić?
Drugie pytanie Ile kalorii czy tam Kg to 1% tkanki tłuszczowej?
Trzecie Pytanie Pewna osoba na tej stronie, nawet pewne , bo ze 4 pomogły Mi w redukcji, aczkolwiek dowiedziałem się, że 2-2,5kg tylko schudnę na miesiąc, Dlaczego tak mało? Czy mam szanse na 4-5kg miesięcznie ? Nie ukrywam , że chciałbym do listopada ważyć na oko 61-62kg, Proszę nie pisać o zapotrzebowaniu makro jak i kalorii, dietach i cardio itp bo to wiem, tylko czy mam szanse ??
Czwarte Pytanie. Od ilu KG przy moim wzroście i tkance pojawiałby się
-Dwupak
-CzteroPak
-SześcioPak ???
Bardzo Mi na tym nie zależy, nie dla szpanu choć pewnie troche też by na tym polegało, aczkolwiek głównie Motywacja, Zawziętość , Wiara :) Jak pewna osoba wspomniała dieta to klucz , a Trening to zamek, tyle, że potrzebuje waszej Pomocy. Bo lubię być wszechwiedzący , ze tak to nazwę. ! Pozdrawiam i powodzenia w "waszych" sukcesach itp :)

7 grudnia 2014 17:03

Witam,
Chciałbym się dowiedzieć których typów i rodzi mąki mam unikać na redukcji, a których śmiało mogę używać.

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
10 marca 2015 21:49

Ostatnio w kalkulatorze BMR obliczyłam sobie ile powinno wynosić moje zapotrzebowanie kaloryczne i obliczyło mi że 1600Kcal wraz z aktywnością fizyczną 5x w tyg.to czy jeżeli również fizycznie pracuję to wtedy zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta czy nadal wynosić ma 1600? Nie wiem czy takim kalkulatorem mogę się sugerować i czy pokazuje prawidłowe zapotrzebowanie ?

Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
15 stycznia 2015 18:31

Mam pytanie czy raz w tygodniu można spokojnie zjeść np. 450g wątróbki w dwóch posiłkach. Z tego co wiem to w 100g jest dużo tych różnych witamin,czy w jakiś sposób taka dawka może szkodzić ??

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
3 października 2013 19:29

Witam ma takie pytanie jakie białko najlepsze jest na Redukcji ?

Pozdrawiam Adam

17 lutego 2014 15:59

Witam.
Jak wygląda albo inaczej jak powinno wyglądać spozywanie warzyw w czasie redukcji? Jakie warzywa można spożywać a jakich należy się wystrzegać. Czy kalorie z warzyw powinno się wliczać do ogólnego bilansu kalorycznego?

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
30 stycznia 2014 21:19

Nie jem słodkiego i fast foodów od paru tyg wczoraj zjadłem kebaba czy to też fast food ? czy złamałem sobie obetnice że nie będę tego jadł czy to nie taki zły posiłek ? w cieście sałaty jakieś trochę było z 3 rodzaje trochę mięsa i sos ostry mały był taki tani więc ile mogł mieć kcal ? czy mogę sobie pozwolić na takiego podczas diety raz na mieś z góry sorry za głupie pyt :/

20 kwietnia 2015 19:05

jaki ryż polecacie na masie a jaki na redukcji??? czy taki w bidronce biały jest dobry na redukcji??

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
5 grudnia 2013 21:48

Siema, mam 15 lat, 185 cm wzrostu i ważę 84 kg. Chciałbym przejść na redukcje, tylko mam słabą wiedzę na temat odżywiania. :) Na potreningu.pl pokazało mi że muszę jeść dziennie w przybliżeniu 3900 kcal żeby utrzymać wagę. Jak powinienen zmniejszać te mikroskładniki ? Proszę napiszcie ile powinienen jeść kcal na początku i o ile zmniejszać np. co tydzień. Prosiłbym też o napisanie ile z tego gram to powinny być węglowodany ile białko a ile tłuszcze ( wydaje mi się że 50%,40%,10% jadąc pokolei :D)
Z GÓRY DZIĘKI PAKERZY ! :D
POZDROOO !

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
9 listopada 2013 12:36

Witam, mam pytanie odnośnie redukcji. Mam 190 cm wzrostu i 93 kg wagi. Wyliczyłem zapotrzebowanie kaloryczne i stoję przed trudnym zadaniem, ile kalorii powinienem obciąć i ile przeznaczyć na białko, węgle i tłuszcze. Pozdrawiam

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie