pytania

Witam mam 6 packa

ale najbardziej mi widac 2 gorne, srednio 2 na srodku i najmniej dolne bo dolne chyba najtrudniej wyrobic, widac je wszystkie dobrze oczywiscie gdy troche palcami se pomoge i brzuch na dol dam.

Ale teraz przejdzmy do mojego pytania

Chodzi o to ze zauwazylem ze te "allachy" sa niby dobre i mam pytanie da rade je robic w domu jakims sposobem ? jezeli nie to czym mozna te allachy zastapic ?

A drugie pytanie jak mozna se wyrobic dobrze dolne miesnie brzucha ?


29 marca 2015 09:51

jw.wiem że białko piją przeważnie osoby które ćwiczą na masę.Ja ćwiczę głównie dlatego żeby utrzymać wagę taką jaką miałam i nie przytyć.Nigdy nie byłam otyłą osobą ale ćwicząc pół roku obwody się zmniejszyły i na wadze spadło jednak odkąd zaczęłam pić szejka białkowego po treningu to moja waga wzrosła o 2 kg nie wiem dlaczego tak jest skoro ćwiczę 5x w tyg cardio i abs

24 lipca 2014 13:53

Witam
Mam pytanie - co jeść po treningu siłowym lub cardio na redukcji? Chodzi mi o posiłek ok. 5 min po treningu i taki mniej więcej 30-60 min po nim.
Czy na redukcji bezpośrednio po treningu siłowym dobrym rozwiązaniem jest spożycie BCAA i Carbo (albo np. banan) a około godzinę po nim białko/twaróg?

Mam także pytanie co do posiłków po i przed cardio. Aeroby zwykle wykonuję wieczorem (siłownia rano), bo akurat tak bardziej pasuje mnie i moim kolegom :) Ok. dwie godziny przed bieganiem jem pełnowartościowy posiłek, 30 min przed cardio przyjmuję BCAA i spalacz tłuszczu. Po bieganiu białko. Czy to dobre rozwiązanie?

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
16 lutego 2015 18:50

Witam

Czy można jeść płatki owsiane z mlekiem otrębami przennymi i np.rodzynkami na kolację zaraz po treningu? czy lepiej zjeść to na śniadanie? co powinno się jeść wieczorem

Pozdrawiam

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert
29 maja 2015 16:40

Witam

Obliczam swoje zapotrzebowanie dziennie poprzez prowadzenie dziennika i nie przekraczam kalorii w ciągu całego dnia ale czasami zdarza mi się że przekroczę tłuszcze albo białko.Jaki to ma wpływ? i czy tkanka odkłada się jeżeli przekraczam minimalnie te tłuszcze lub węglowodany?

Witam serdecznie, (mam 15 lat) od paru miesiecy mam spory problem z fałdką pod pośladkiem. Tak jakby podzielony pośladek. Ćwicze w domu na pośladki, nogi i brzuch od czterech miesiecy, nie wysilam sie przy nich bardzo. Nigdy nie miałam takiej fałdki, wydaje mi sie ze przed tym jak zaczelam ćwiczyć w ogole jej nie było. Widac ja z tylu, a z boku to jakas totalna masakra... Nie wiem czy sa na to jakies cwiczenia, czy moge sie tego jakos pozbyć? Staram sie masować to miejsce codziennie ale nic mi to nie daje...

Irek Żak Na pytanie odpowiedział trener Irek Żak

Witam serdecznie
Ostatnio zacząłem zastanawiać się jaka technik treningu jest lepsza na rozrost masy mięśniowej i siły. Czy mały ciężar i dużo powtórzeń, czy duży ciężar i mało powtórzeń? Czytałem wiele artykułów na ten temat i jedne badania mówią o wersji z małymi ciężarami a inne o wersji z dużymi. Chciałbym żeby to Pan odpowiedział na to pytanie, jaka jest prawda.
Serdecznie dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Dyżurny Ekspert Na pytanie odpowiedział trener Dyżurny Ekspert

Jak to jest z tymi zakwasami? Spotkałem się z opiniami że "dobrze jeśli występują, bo to znaczy że był dobry trening i teraz mieśnie się regenerują i rosną"
Zaznaczę że ćwiczę metodą FBW i zawsze po treningu mam pompę i się nie oszczędzam, ale mimo to zauważyłęm że od dłuższego czasu nie mam zakwasów. Czy to zasługa suplementów i czy powinienem się tym przejmować?

15 listopada 2014 16:07

Co się stanie gdy po jakimś czasie ( Np. 5 miesięcy) przestane brać monohydrat na długi czas?

Witam. Ćwiczę regularnie na siłowni, jednak nie potrafię rozbudować pośladków "z boku". Konkretnie chodzi mi o to, że nie są one pełne. Budową bardziej przypominają męskie, niż damskie.. Bardzo proszę o podpowiedź jakie ćwiczenia siłowe byłyby odpowiednie do rozbudowania tej partii. Pozdrawiam

Chciałbym zapytać ile robić ćwiczeń na biceps i triceps, ile serii i po ile powtórzeń. Jestem początkującym, ćwiczę cztery miesiące.

Tomasz Lech Na pytanie odpowiedział trener Tomasz Lech
11 kwietnia 2017 22:32

Witam robilem badania i nie wiem czy takie wyniki sa dobre czy nie wydaje mi sie ze moze to byc niedoczynnosc tarczycy czy ktos moze pomoc pozdrawiam
TSH 2.620 ulU/ml norma 0.27- 4.20
FT3 1.74 pg/ml norma 2.70-4.30
FT4 1.02 ng/dl norma 1.00-1,70

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie