pytania

6 stycznia 2015 20:02

Witam przez 2 lata uczęszczałem na siłownię regularnie stosowałem dietę ( wujek „Dobra Rada” ) z mała ilością warzyw poprzesz pożeranie dużych ilości kurczaka z ryżem zakwasiłem organizm w dużym stopniu. Po półrocznej przerwie chciałbym wrócić na siłownię pytanie moje brzmi czy mam jeść dalej kurczaka z ryżem i duza ilością warzyw czy tez na pewien okres odstawić białko (kurczaka,jaja) które wpływają tragicznie na moja skore (wypryski) senność złe samopoczucie. Jak przywrocic organizm do stanu poprzedniego POMOCY .Dzieki

7 stycznia 2015 14:00

Witam. Jak ułożyć dietę, co jeść + suplementację do tego? Zacząłem ćwiczyć na siłowni FBW 3 razy w tygodniu, mięśnie brzucha ćwiczę poprzez 'PLANK' + dodatkowe ćwiczenia. Chciałbym dodać, że również gram w piłkę nożną i coś pod tym kątem chciałbym ułożyć co może się przydać. Mój wzrost: 178 cm, waga 76 kg.

8 stycznia 2015 21:17

Twaróg a estrogen ?

8 stycznia 2015 23:04

Witam mam 20 lat i 91,5 kg obecnie od prawie tygodnia jestem na "okresie przedredukcyjnym" oznacza to że zmniejszylem kalorie do 3000 ( przy mojej na redukcji powinno byc od 2500-2800 ) w tym czasie na treningu byłem 3 razy i było to głównie "obijanie" robiłem, bieżnie 2 km + wiosło 1 km i kilka ćwiczeń na i tening funkcjonalny, po kilka min. Do tego wszystkiego biore BCAA, a mimo tego chudne w zastraszającym tempie bo 0,250 kg dziennie co mnie bardzo niepokoi. obecnie nie minął nawet tydzien a ja schudłem 1,5 kg Czy to normalne? Czy może powinienem dołożyć kalorii ? Pozdriawiam.

12 stycznia 2015 11:43

Witam potrzebuje pomocy w ogarnieciu diety dzieki ktorej mogl bym zgubic troszeczke tluszczu ale bez zbytniej utraty masy mięśniowej :) Jak powinna wygladac dieta i treningi? Pozdrawiam :)

12 stycznia 2015 20:05

Witam .Jak się zapatrujecie na jakieś kotlety smażone na łyżce oleju ryżowego z dodatkiem jajka to związania miesa

14 stycznia 2015 18:09

Witam czy płatki owsiane w czasie obróbki termicznej np. podczas smażenia omleta tracą swoje właściwości odżywcze?

17 stycznia 2015 11:03

Chciałbym się dowiedzieć jak prawidłowo obciąć kalorie na redukcji? O ile obciąć?

Moje zapotrzebowanie to 2200 - ja obciąłem sobie 500.
Jak ważne jest trzymanie się Makrro czyli odpowiednia dzienna ilość białka węgli i tłuszczu?
Czy przy zachowaniu łącznej liczby kalorii bez patrzenia na makro - będę chudł?

18 stycznia 2015 21:20

Witam, mam taką sprawe czy dobrze ułożona i zbilansowana dieta pozwoli mi zrzucić kilka kilogramów, tłuszczu, bez ćwiczeń fizycznych, jestem po operacji wyrostka i przez najbliższe kilka tygodni nie mogę wogóle wykonywać wysiłku fizycznego a później może jakieś bieganie rower nic siłowego. W jaki sposób ustalić w takim wypadku deficyt kaloryczny jak i ilość białka, węglowodanów i tłuszczy? Pozdrawiam.

19 stycznia 2015 22:26

Witam! Mam 15 lat wzrost 175cm i 82 kg Chcę schudnąć więc wejdę na dietę nisko węglowodanową (Jestem Endromofikiem :C) A moje pytanie brzmi: Czy powinienem powoli obcinać kalorie czy od razu zejść na limit http://screenshooter.net/101870536/vucvsip Czy to dobry przykładowy dzień diety? Bo boje się i nie wiem co się stanie jak nagle z normalnego trybu życia zejde na taki limit kalori prosze o pomoc czy powoli obcinać kalorie czy od razu zejść tak jak w screenie?

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie