Zadaj pytanie

Paweł XXX

Paweł XXX
ranking
265
pytania
1
komentarze
1
odpowiedzi
2

Treści:

dodał odpowiedź 6 marca 2014 21:42

no własnie problem jest z białkiem z podziału procentowego wychodzi go znacznie mniej niż z podziału "gramowego".i tutaj powstaje kolejen pytanie:dobijac żeby było chocairz do 2gram na kg czy zostawić tak jak jest w % podziale

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie