Zadaj pytanie

Kamil Sz

Kamil Sz
ranking
270
pytania
1
komentarze
0
odpowiedzi
0

Treści:

7 lutego 2016 21:38

Chciałbym się dowiedzieć, na czym najlepiej smażyć mięsa, ryby (te akurat preferuję z pieca), jajecznicę i warzywa na patelnię? Czy lepsze będą oleje nierafinowane? Czy ważny jest czas i temp. smażenia w zależności od użytego oleju? Czy prawdą jest, że bez obaw mogę "podsmażać", czyli po prostu smażyć krótko na oliwie z oliwek, np. jajecznicę?
Proszę o porównanie masła klarowanego, oleju kokosowego i oleju rzepakowego/słonecznikowego.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie