Zadaj pytanie

Ewelina Borta

Ewelina Borta
ranking
268
pytania
1
komentarze
2
odpowiedzi
0

Treści:

dodał odpowiedź 23 lutego 2017 15:13

W 100 % nie zrezygnowałam z glutenu bo wiadomo że jest on nawet w musztardzie. Wybieram naturalne bezglutenowe produkty, nie ciastka pszenne bez glutenu. chociaż dzisiaj na paczka sie skuszę :) jak będę w Polsce to muszę udać się do lekarza. Tylko Ci lekarze.... Co do błonnika to mysle, że jest ok ponieważ ograniczylam go w poprZednim tygidniu i do wc poszłam po 4 dniach.

dodał odpowiedź 23 lutego 2017 13:37

Tak,miałam te problemy przed wprowadzeniem danych zmian w zywieniu. Nie mam nietolerancji na gluten świadomie go nie jem ze względu zdrowotnych ponieważ uważam że niczego dobrego nie wnosi. Np Wolę upiec chleb gryczany niż zwykły biały lepiej smakuje i jest zdrowszy. Dużym plusem który zauważyłam po odstawieniu glutenu jest to, ze nie jestem ciągle śpiąca, zmęczona. Zwyczajnie mam więcej energii

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie