Zadaj pytanie
8 września 2020 21:25

Wliczanie do kalorii produktów o ujemnym bilansie kalorycznym.

Są produkty jak np. pomidor, arbuz, kukurydza, pomarańcza, grejpfrut, truskawki, szparagi, buraki, brokuły, jarmuż, kapusta, marchewka, kalafior, seler naciowy, papryka chili, sałaty, szpinak, zielona fasolka, groszek cukrowy, cebula, por, cukinia, czosnek..., które dostarczają mniej kalorii niż zabiera ich spożycie i strawienie.
Czy w związku z tym należy je wliczać do spożywanych kalorii, czy nie? W końcu nie dość, że tak naprawdę nie dostarczają kalorii, to jeszcze je zabierają.
Z góry dzięki za pomoc.
478
0
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie