Zadaj pytanie
18 stycznia 2014 11:08

udziec wołowy z mielony ile jak długo smażyc?

1345
3
dodał odpowiedź 18 stycznia 2014 13:38
Ciężko stwierdzić, zależy jaka patelnia (teflonowa, ceramiczna, grillowa, żeliwna?), ja większość mięs smażę na patelni grillowej, a potem dla pewności na 220 stopni do piekarnika na 3-5 min. :) Pozdro.
dodał odpowiedź 18 stycznia 2014 15:01
Bartek L dobrze stwierdził pytanie zależy na jakim sprzęcie to robisz ??? Napisz to ci pomożemy ! Pozdro 600 !
dodał odpowiedź 19 stycznia 2014 10:44
Myśle że można go smażyc na oliwie z oliwek polecam i do momentu aż odparuje cała woda na małym ogniu ;) co jakiś czas mieszając ;)
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie