Zadaj pytanie
26 stycznia 2014 21:50

Jak ułożyć dietę na suchą masę mięsniową ?

Cześć wszystkim.


Mam do was prośbe moglibyście mi podrzucić jakieś wskazówki jak ułożyć dietę na suchą masę mięsniową ?
Jaki powinien być rozkład makroskładników? Czy nalezałoby zmniejszyć ilość wegli na rzecz tłuszczy, aby się tak szybko nie zalewać fatem ? Pomocy
1030
1
dodał odpowiedź 26 stycznia 2014 22:03
Witaj, wejdz sobie whttp://potreningu.pl/kalkulatory/bmr w BMR oblicz zapotrzebowanie i uzupelnij zobacz ile ci wyjdzie kalori nastepnie jak masa dodaj jakies 500 kcal i co tydz dodawaj np po 100 kcal i sprawdzaj wage czy idze do gory dodawaj odejmoj tak zeby najlepiej 0,5 na tydz przychodzilo ;) makroskladniki : 50 % wegle 30% bialko 20% tluszczy
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie