Zadaj pytanie
10 lutego 2016 21:51

Przeszkody w białku

Witam ;)
Po sporej przerwie powracam do treningu i wiem, że bez dobrej diety się nie obejdzie. I tu mam delikatny problem, bo potrzebne jest białko, a mój organizm nie toleruje laktozy i zbyt duża ilość sprawia, że wychodzi tak zwany "liszaj". Tutaj mam prośbe jak sobie z tym poradzić.
Z góry dziękuję za podpowiedzi :)
328
1
dodał odpowiedź 11 lutego 2016 00:07
Jedz produkty bez laktozy ^^? :D
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie