Zadaj pytanie
26 października 2016 20:38

Źródło białka z ryb slodkowodnych

cześć , jak wiadomo ryby maja sporo białka i zdrowych tłuszczy . Łosoś, tuńczyk ,dorsz goszczą w dietach zawodników kulturystyki i fitnessu jedni jedzą na masie inni na redykcji tylko nie w tym rzecz .Wymienione przeważnie gatunki ryb w dietach są rybami morskimi a ja chciałbym się zapytać o opinie na temat ryb słodkowodnych żyjących tu u nas w polce typu chude mięso szczupaka,okonia , węgorza lub leszcza. czy mięso z takich ryb można także dodać do diety jako źródło białka np w jednym posiłku,oczywiście nie jako jedyne tylko dodatkowo, czy akurat te ryby nie maja tak przyswajalnego białka jak wymienione powyżej ryby morskie, i nie warto ich dodawać do diety.pozdrawiam
1457
0
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie