Zadaj pytanie
12 sierpnia 2016 09:52

Smażenie warzyw na patelni

Które warzywa najlepiej nadają się do smażenia?
Wiadomo pomidor, cebula smażone są ok, ale są jeszcze jakieś inne, które po usmażeniu nie tracą bądź nieznacznie tracą wartości odżywcze?
953
2
dodał odpowiedź 12 sierpnia 2016 15:05
papryka pieczarki cukinie marchewka fasola zilona bambus groszek bakłażan
dodał odpowiedź 12 sierpnia 2016 18:05
Witaj Warzywa można smażyć każde tak na prawdę. Por, czosnek, ogórek, marchew..Można robić super wariacje! No wszystkie. Pamiętaj, że urozmaicenie diety nawet warzywami jest ważnePozdrawiam
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie