dawid turzyński
Treści:
zacznij robić przysiady z 85% maksymalnego ciężaru lub więcej tylko bez przesady oraz rób wykroki ze sztangą lub hantlami . Pozdro
większość nie wie że zwykła szkoła gastronomiczna ma w swoim zakresie dietetykę i zdrowego żywienia - osobiście chodzę do takiej szkoły już 3 rok i jestem że tak powiem bardziej w kierunku dietetyki , a co do ćwiczeń to teraz (nie wiem jak w innych miastach ale w Gdańsku) prawie w każdej szkole jest siłownia i z łatwością można się też "szkolić fizycznie" Pozdro
http://pomper.pl/txt-atlas-klatka.html lub https://www.youtube.com/watch?v=7RTcQbuQ7ow pozdro
nie ważne czy to ryż, ziemniaki czy mięso lub coś innego - ważne jest to by liczyć w "stanie surowym" czyli przed obróbką cieplną . Pozdro
na początku staraj się uzupełniać białko z czystego jedzenia ( to nie jest takie trudne) , a jeśli na prawdę nie dajesz rady to kup sobie Whey 100 od Trec'a , lub - http://bialko03.skroc.pl/ to białko jest jednym z lepszych przy tej cenie . Pozdro
potrawka z kurczaka , kurczak grillowany , smażony w sosie , duszony w warzywach , pieczony z owocami ( jako kucharz to nie mam problemu z tym ale taki normalny człowiek (no hate) może poszukać kilku przepisów na forach lub jakiś stronach kulinarnych ) Pozdro