Zadaj pytanie

Dawid Pazur

Dawid Pazur
ranking
41
pytania
0
komentarze
29
odpowiedzi
287
odznaki Ekspert srebrny

Treści:

dodał odpowiedź 14 maja 2015 12:37

Oliwa z oliwek sprawdzi się dobrze do różnego rodzaju sałatek itp. a nie do smażenia.

dodał odpowiedź 13 maja 2015 16:15

sam musisz zobaczyć czy mono czy jabłczan lepiej będzie na ciebie działał. Tutaj jest sprawa indywidualna już. Jedyne co to jabłczan jest bardziej polecany na redukcji i nie gromadzi się po nim wody podskórnej, szybciej wchłania się do krwiobiegu.

dodał odpowiedź 13 maja 2015 12:41

no no. z tej strony co Pan Jacek podał Ci. Patrzałem czy na e-condimenta ale tam nie ma produktów typu masło orzechowe.

dodał odpowiedź 12 maja 2015 20:52

Kulturyści, zawodowcy w różnych innych dyscyplinach siłowo wytrzymałosciowcyh i nie tylko traktują suplementację jako nie zbędną. Ty zapewne jesteś początkujący to dla ciebie trening i odpowiednia dieta przez dobre kilkanaście miesięcy wystarczy i będziesz miał świetne efekty.

dodał odpowiedź 12 maja 2015 20:29

Gdyby to ode mnie zależało to wybrał bym niewielką ilość tego dżemu niż kremu. Będzie to znacznie mniejsze zło. Pamiętaj by wszystko wliczać do bilansu,.

dodał odpowiedź 11 maja 2015 23:03

Dominik. Zawsze mozesz dać tak. wyciskanie sztangi płasko, wyciskanie sztangi w skosie w dół, wyciskanie hantli w skocie góra i rozpiętki płasko.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie