Zadaj pytanie

Filip 1

Filip 1
ranking
26
pytania
11
komentarze
79
odpowiedzi
395
odznaki Atleta brązowy Ekspert srebrny Komentator brązowy Rekordzista brązowy

Treści:

dodał odpowiedź 11 czerwca 2015 14:47

proszę cię... jak masz pisać takie głupoty to sobie oszczędź

dodał odpowiedź 9 czerwca 2015 21:45

to z upływem czasu, jak waga stanie możesz dorzucić białka, delikatnie obciąć węgle, nie schodz niżej z tluszczami

dodał odpowiedź 9 czerwca 2015 15:25

to nie ma większego znaczenia, jeżeli organizm nasyci się już kreatyna to będziesz póżniej podtrzymywał stężenie/nasycenie

dodał odpowiedź 9 czerwca 2015 08:12

3/4 serie na lawce rzymskiej, nie trzeba wcale dokładać ciężaru, wystarczy dobre czucie i rozciągniecie

dodał odpowiedź 8 czerwca 2015 21:32

nie wiem jak ci to wytlumaczyc, to zwykla serwatka poddawana jakimś tam procesom filtraci, ultryfikacji itd z którego pozyskuje się białko w prochu o określonym profilu aminokwasów, ew dodatki smakowe, glutamina itd

dodał odpowiedź 8 czerwca 2015 21:23

praktycznie każde białko (serwatkowe) jest robione z tego samego = mleka, więc nie warto płacić za jakies hasła typu "nasz jest lepsze bo regeneruje w 300% i urośniesz" bo to wszystko to samo róźni się tylko firmą, odrobinę składem

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie