Zadaj pytanie

Michał Borkowski

Michał Borkowski
ranking
159
pytania
28
komentarze
3
odpowiedzi
17
odznaki Atleta brązowy

Treści:

26 kwietnia 2015 23:07

Witam jestem w tej chwili na redukcji z dietą wysoko białkowąna 2000 kcal 5 posiłków dziennie, dobrze rozpisaną działa,mięśnie nie spadają ale mam pytanie : czy przechodząc na okres budowania masy mięśniowej moge stosować tą samą diete te same posiłki tylko np: o 50% większe posiłki tak aby kaloryczność była większa ?? POZDRO

25 kwietnia 2015 20:51

Witam mam pytanie: czy tabele które podaja kaloryczność produktów na 100 gram to jak to ma sie w przypadku ziemniaczków pieczonych ?? czy liczyć kalorie na ziemiak surowy czy po upieczenie ?? podczas pieczenia ucieka z niego duża ilość wody około 1/3 ale jak liczyć te kalorie ??

25 kwietnia 2015 20:29

Witam bardzo często się słyszy o nie-metabolizmie różnych składnikóe przez ludzki organizm np: cukry proste jak fruktoza czy laktoza> Mam pytanie dlaczego ludzki organizm odkłada w tkankę tłuszczową to co jest niemetabolizowane a nie stara sie o wydalanie tego z organizmu SKORO SIE TO NIE PRZYSWAJA ??

22 kwietnia 2015 23:57

Witam chciał bym zadać pytanie odnośnie problemu poruszonego w ostatnim odcinku Michała Karmowskiego związanego ze śluzem nabiałowym zgromadzonym pod skórą. Jak rozpoznać czy to coś pod skórą to jest właśnie ten śluz czy tkanka tłuszczowa ?? spożywam dość dużo nabiału 2-3-nawet4 razy w tygodniu i myśle że problem z nieudaną redukcją jest właśnie tym spowodowany TYLKO JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ ??

19 kwietnia 2015 13:04

Witam mam pytanie czy poszczególne posiłki muszą być w tej samej kaloryczności tj. 2000kal/dzien musi byc podyktowane 5 posiłkami po 400kal każdy czy może być np: śniadanie troszkę mniejsze a np: posiłek po treningowy bardziej kaloryczny ??

12 kwietnia 2015 23:08

Witam ma problem z retencją wody podskórnej. jakie są sposoby lub suplementy na pozbycię się wody podskórnej ?? z czego to wynika ?? dodam że niespożywam potraw z dużą ilością przypraw ani soli. Dieta jest redukcyjna.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie